» Vizite ne Kryegjyshaten Boterore te Bektashinjve në Ditën e Ashures.
Postuar më: 11/08/2022

Vizite ne Kryegjyshaten Boterore te Bektashinjve në Ditën e Ashures.

Dita e Ashures perkon me festen me te madhe Bektashjane, nje dite ku behet embelsira e Ashures, simboli i bereqetit, shperndarjes dhe unitetit.
Ne kuader te kesaj dite, Drejtori i Qendres Spitalore te Burgjeve, Zt. Kejdis Çela se bashku me perfaqesues te institucionit, me date 10.08.2022, kryen nje vizite ne Kryegjyshaten Boterore te Bektashinjve.

Gjate kesaj vizite, Kryegjyshi Boteror i Bektashinjve, Haxhi Dede Edmond Brahimaj, falenderoj pjesemarresit per viziten dhe beri thirrje per me shume miresi, paqe dhe dashuri mes njerezve. Gjithashtu shprehu mbeshtetjen maksimale per te qene prezent gjate muajve ne vijim ne QSB, ne kuader te ndihmes shpirterore dhe materiale per pacietet e shtruar.
Drejtori i intiticionit, Zt. Kejdis Çela gjate takimit vuri theksin ne berjen e veprave te mira dhe ndihmesen qe duhet ti japim ne vecanti personave te privuar nga liria. Puna ne burg dhe me kategorine me vulnerabl qe jane vajzat dhe grate me mase mjeksore, na meson te ndajme me njeri-tjetrin dashurine, hidherimin dhe veshtiresite qe na perball jeta.