» Vizitë në IEVP Kavajë në këtë fillim Viti të Ri!
Postuar më: 01/01/2023

Vizitë në IEVP Kavajë në këtë fillim Viti të Ri!

Prania e Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve z. Admir Abrija në mbështetje të stafit të Policisë së Burgjeve pas natës së ndërrimit të viteve vjen me urimin për një vit të mbarë për ta dhe familjet e tyre, si dhe me urimin e një rikthimi sa më të shpejtë dhe rehabilitues të djemve të institucionit në familje dhe shoqëri!