» Trajnohen kandidatët për punonjës policie në Tiranë dhe Fier
Postuar më: 28/05/2024

Trajnohen kandidatët për punonjës policie në Tiranë dhe Fier

Qendra e Trajnimit pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve çeli sot programin e trajnimit fillestar për kandidatë për punonjës të policisë së burgjeve.

Jemi të lumtur të zhvillojmë këtë program trajnimi për kandidatët, që aspirojnë të jenë pjesë e sistemit të burgjeve, dhe do të jemi gjithmonë afër tyre për t’i zhvilluar dhe fuqizuar ata nga ana profesionale, që të arrijnë potencialin e tyre të plotë në përmbushjen e detyrave të ngarkuara.

Sot në Tiranë dhe Fier.