» Tetori rozë në IEVP Ali Demi
Postuar më: 03/10/2023

Tetori rozë në IEVP Ali Demi

Starton sot nisma për ndërgjegjesimin e grave dhe vajzave në kuadër të Tetorit rozë
Tetori është rozë për ty edhe për mua, kanceri i gjirit mund të parandalohet. Mos neglizho!
Të parandalosh është më mirë se të kurosh, ndaj dhe ditët në vazhdim do të kryhen ekzaminime të ndryshme dhe analiza për gratë dhe vajzat në IEVP “Ali Demi”.