» Testimi me shkrim i kandidatëve për Punonjes Policie të Rolit Bazë në Sistemin e Burgjeve
Postuar më: 26/05/2022

Testimi me shkrim i kandidatëve për Punonjes Policie të Rolit Bazë në Sistemin e Burgjeve

Të rejat dhe të rinjtë e shumtë që po testohen 📑 sot për të veshur uniformën e policisë së burgjeve, janë garancia më e mirë se nesër do të kemi një gjeneratë të moshës 30-35 vjeç, kombinuar kjo me përvojën e më të vjetërve në këtë profesion.

Urime!😊