» Takim sensibilizues në Institutin e të Miturve Kavajë
Postuar më: 20/10/2023

Takim sensibilizues në Institutin e të Miturve Kavajë

Në Institutin e të Miturve Kavajë u realizua një takim sensibilizues në kuadër të Tetorit Rozë mbi rritjen e ndërgjegjësimit mbi shëndetin e gruas, forcës më të madhe të një shoqërie.
Të ftuar ishin përfaqësues të Drejtorisë së Shëndetit Publik, Dr.Onkologe Alketa Curri e cila shpjegoi për nënat e djemve, stafin e administratës, mësues dhe të ftuar mbi and rëndësinë e kontrollit të parakohshëm.
Të miturit gjithashtu i dedikuan mesazhe inkurajuese dhe shprese nënave të tyre dhe të ftuarve në aktivitet.
Kontrolli i hershëm mund të shpëtoj jetë dhe e jotja, grua, është e çmuar!