» Takim informues dhe ndërgjegjësues kundër përdorimit të drograve
Postuar më: 04/07/2023

Takim informues dhe ndërgjegjësues kundër përdorimit të drograve

Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Abuzimit të Drograve dhe Trafikimit të Paligjshëm sektori i Çështjeve Shoqërore pranë Institutit të të Miturve Kavajë realizoi një takim informues dhe ndërgjegjësues kundër përdorimit të drograve.