» Suksese në rrugën e dijes femijëve të nënave në IEVP “Ali Demi”
Postuar më: 15/09/2023

Suksese në rrugën e dijes femijëve të nënave në IEVP “Ali Demi”

Dyert e shkollës janë çelur dhe një rrugëtim i ri i dijes sapo ka nisur për të gjithë fëmijët!
Sot i uruam suksese në rrugën e dijes femijëve të nënave në IEVP “Ali Demi”.
Në aktivitetin i cili u zhvillua sot më femijet dhe nënat e tyre, puna e dores, vizatimet urimet e përzemërta për një vit sa më te mbarë shkollor ishin motivi dhe përmbyllja e një dite ndryshe me shume emocione.
Gjithashtu së bashku me fondacionin Fundjavë Ndryshe dhuruam canta shkolle për miqtë tanë të vegjël por edhe për femijet të cilët nuk ishin të pranishëm në aktivitet.
Suksese të gjithë fëmijëve !