» Stafi i Institucionit të Vendimeve Penale “Ali Demi” ju dhuruan sot vajzave dhe grave të dënuara dhe të paraburgosura karafila të personalizuar me emrat e tyre
Postuar më: 21/07/2023

Stafi i Institucionit të Vendimeve Penale “Ali Demi” ju dhuruan sot vajzave dhe grave të dënuara dhe të paraburgosura karafila të personalizuar me emrat e tyre

Stafi i Institucionit të Vendimeve Penale “Ali Demi” ju dhuruan sot vajzave dhe grave të dënuara dhe të paraburgosura karafila të personalizuar me emrat e tyre.
Një mesazh për të treguar se nuk duhet një ditë e shënuar për të festuar.
Çdo ditë, çdo agim i ri është motiv dhe sjell shpresë për të ardhmen.