» Pranë I.E.V. Penale Durrës u zhvillua aktivitet sportiv (futboll) ndërmjet të burgosurve dhe Veteranëve të Sportit të qytetit të Durrësit
Postuar më: 19/08/2022

Pranë I.E.V. Penale Durrës u zhvillua aktivitet sportiv (futboll) ndërmjet të burgosurve dhe Veteranëve të Sportit të qytetit të Durrësit

Pranë I.E.V.Penale Durrës më datë 19.08.2022 në kuadër të proçesit të rehabilitimit është zhvilluar aktivitet sportiv (futboll) ndërmjet të burgosurve dhe Veteranëve të Sportit të qytetit të Durrësit.

Morën pjesë 13(trembëdhjetë) të burgosur  dhe 13 ishin perfaqësuesit e veteranëve sportive ndër to emra te njohur si Haxhi Ballgjini , Shyqeri Ballgjini, Lutfi Sejdini etj.

Pjesëmarrësit i dhuruan fanellat sportive të burgosurve të cilët u veshën gjatë aktivitetit sportiv.

Pjesëmarrës të ftuar nga DPB-ja ishin Z.Paulin Rajta Drejtues i  Lartë i Policisë së Burgjeve dhe K.Kom Isuf Kateshi.

Foto Galeri