» Pamje plot ngjyrë në ambjentet e IEVP-Fier
Postuar më: 09/08/2023

Pamje plot ngjyrë në ambjentet e IEVP-Fier

Çdo ditë në IEVP-në e Fierit ka rëndësinë e saj për aktivitetet që zhvillohen, të cilat janë pasqyra e plotë e pamjes që ofron institucioni midis luleve shumë ngjyrëshe dhe pikturave murale
Këto realizime janë produkt i mirëfilltë i të dënuarve të cilët me talentin e tyre si dhe dëshirën për të kontribuar i ofrojnë hapsirave të institucionit momente qetësie si për ata por edhe për stafin! Më poshtë ju ftojmë të shihni pamjet plot ngjyrë në ambjentet e IEVP-Fier.