» Një ditë plot histori në IEVP Mine Peza
Postuar më: 27/11/2023

Një ditë plot histori në IEVP Mine Peza

Në prag të festave të nëntorit, Ditës së Pavarësisë dhe Çlirimit të Shqipërisë, në Institucionin e Ekzekutimeve të Vendime Penale “Mine Peza” u organizua një aktivitet në ambjentet e bibliotekës, ku u përcoll një rrëfim mbi historinë e Shqipërisë që nga periudha e Skënderbeut deri në ngritjen e flamurit duke sjellë një interes për t’u dëgjuar nga të dënuarit në konflikt me ligjin.
Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin historiani David Hosaflook, historiania Betina Salliu duke u shoqëruar nga stafi dhe drejtori i Institucionit “Mine Peza”.