» Një ditë ndryshe për IEVP Durrës, një reflektim i madh mbi vlerën e lirisë!
Postuar më: 25/12/2022

Një ditë ndryshe për IEVP Durrës, një reflektim i madh mbi vlerën e lirisë!

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Z.Admir Abrija së bashku me Drejtorin e IEVP Durrës Z.Ervis Dedej, patën kënaqësinë të prisnin në Institucionin e Ekzekutimit të Vendimeve Penale Durrës, Kryetaren e Bashkisë Durrës Znj. Emiriana Sako dhe stafin e Bashkisë Durrës, të cilët kishin përgatitur një sërë dhuratash për fëmijët e personave në konflikt me ligjin të cilët janë rezident në këtë Institucion.

Një ditë ndryshe për IEVP Durrës, një reflektim i madh mbi vlerën e lirisë!

Gëzuar Krishtlindjen!