» Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis DPB dhe Kolegjit Univerisitar të Biznesit
Postuar më: 31/05/2024

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis DPB dhe Kolegjit Univerisitar të Biznesit

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve dhe Kolegji Universitar i Biznesit nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi për punonjësit e rinj në sistemin Penitenciar.

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Klevis Qose i shoqëruar nga stafi i tij si dhe Rektori i Kolegjit Universitar i Biznesit Prof. Dr. Ylber Bezo me stafin e tij bashkëbiseduan mbi përfitimet që do merrte Drejtoria e Burgjeve nga institucioni arsimor.

Kolegji Universitar ofron lehtësira financiare për të rritur nivelin arsimor në sistemin tonë të burgjeve.

Faleminderit për të gjitha institucionet arsimore për kontributin e dhënë!