» Nën tingujt e kitarës
Postuar më: 02/08/2023

Nën tingujt e kitarës

Nën tingujt e kitarës dhe me anë të lojrave zbavitëse së përfaqesuesve Hollandez të Shoqatës Kristiane të të Burgosurve Shqiptar u bë i mundur realizimi i një terapie qetësuese së shtetasve me vendim gjykate me masë mjekesore në IEVP Lezhë – Shënkoll.
Ky Aktivitet me natyrë terapeutike në përmirësim të gjendjes psiko-emocionale të këtyre shtetasve janë objektivi kryesor i punës së përditshme në këtë institucion.