» Në Institutin e të Miturve Kavajë shfaqet Komedia “Kafeneja e Carlo Goldonit”
Postuar më: 25/04/2023

Në Institutin e të Miturve Kavajë shfaqet Komedia “Kafeneja e Carlo Goldonit”

Në Institutin e të Miturve Kavajë u shfaq komedia mbresëlënëse e krijuar që në 1750 që parodizon veset dhe kotësitë e jetës së njeriut të të gjitha kohërave, u interpretua nga një grup aktorësh të rinj, studentë të Universitetit të Arteve të cilët ndanë me djemtë Jo vetëm art dhe emocione, por bashkëbiseduan dhe shkëmbyen përvoja dhe episode nga jeta e gjithsecilit.
Peer-Education,
Edukim dhe Art mes bashkëmoshatarësh është një aksioni i radhës që kemi mundësuar në IMKavajë pëmes aktiviteteve të CFD në kuadër të Programit TEYC22.