» Në IEVP Ali Demi vijon të zhvillohet me sukses kursi i rrobaqepësisë
Postuar më: 26/07/2023

Në IEVP Ali Demi vijon të zhvillohet me sukses kursi i rrobaqepësisë

Në IEVP Ali Demi vijon të zhvillohet me sukses kursi i rrobaqepësisë në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Formimit Profesional Publik nr.1, Tiranë.
Një nga komponentët kryesorë të rehabilitimit dhe riintegrimit në jetën sociale të vajzave dhe grave të privuara nga liria, ligji dhe drejtësia.