» Në I.E.V.Penale Durrës, u organizua aktiviteti i planifikuar, me pjesëmarrjen e 7(shtatë) përfaqësuesve të cilët operojnë në Anijen-Librari “Logos Hope”
Postuar më: 12/10/2022

Në I.E.V.Penale Durrës, u organizua aktiviteti i planifikuar, me pjesëmarrjen e 7(shtatë) përfaqësuesve të cilët operojnë në Anijen-Librari “Logos Hope”

Në vijimësi te bashkëpunimit midis ShKBSh dhe I.E.V.Penale Durres, u organizua aktiviteti i planifikuar, me pjesëmarrjen e 7(shtatë) përfaqesuesve të cilet operojnë në Anijen-Librari “Logos Hope”.
Anija është ankoruar në Portin e Durrësit dhe konsiderohet Libraria më e madhe lundruese në botë.
📌Qëllimi i aktivitetit ishte social- fetar, ku u dha suport emocional dhe u percoll mesazhi i tolerancës fetare dhe bashkëjetesës në kushtet e privimit të lirise.
📌ShKBSh dhuroi në përfundim të aktivitetit 60 batanije, 60 çarçafë, 40 jastëqe