» Në Ditën e Rinisë Instituti i të miturve Kavajë organizoi një aktivitet social-edukativ.
Postuar më: 08/12/2023

Në Ditën e Rinisë Instituti i të miturve Kavajë organizoi një aktivitet social-edukativ.

Sot në Institutin e të miturve Kavajë në bashkëpunim me shoqatën URF (United Right Foundation) në kuadër të Ditës së Rinisë, u realizua një aktivitet socialo-edukativ ku u diskutua për vështirësitë dhe sfidat e të qenurit i ri, gabimet tranzitore të cilat mund të jenë pjesë e rrugëtimit të tyre por të domosdoshme për të kuptuar, zhvilluar dhe rritur.
Prezentë në këtë takim ishin ekspertë ligjor dhe social, studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Shkencave Sociale si dhe gazetari Bledi Mane të cilët mundësuan një bisedë të sinqertë dhe interaktive, duke percjell tek të miturit inkurajim, motivim, energji për të ëndërruar dhe pretenduar një të ardhme më të mirë.
në bashkëpunim me shoqatën URF (United Right Foundation) në kuadër të Ditës së Rinisë, u realizua një aktivitet socialo-edukativ ku u diskutua për vështirësitë dhe sfidat e të qenurit i ri, gabimet tranzitore të cilat mund të jenë pjesë e rrugëtimit të tyre por të domosdoshme për të kuptuar, zhvilluar dhe rritur.
Prezentë në këtë takim ishin ekspertë ligjor dhe social, studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Shkencave Sociale si dhe gazetari Bledi Mane të cilët mundësuan një bisedë të sinqertë dhe interaktive, duke percjell tek të miturit inkurajim, motivim, energji për të ëndërruar dhe pretenduar një të ardhme më të mirë.