» Në ambientet e IEVPenale “Mine Peza” u organizua aktivitet me rastin e festave të fundvitit
Postuar më: 22/12/2022

Në ambientet e IEVPenale “Mine Peza” u organizua aktivitet me rastin e festave të fundvitit

Ditën e sotme më datë 22.12.2022 në ambientet e IEVPenale “Mine Peza” u organizua një aktivitet me rastin e festave të fundvitit por kryesisht me rastin e festës së Krishtlindjes. Në këtë aktivitet na nderoi me prezencën e tij Arqipeshkëvi Imzot Arjan Dodaj si dhe përfaqësues të ndryshëm të Klerit Katoik në Shqipëri. Aktiviteti nisi me një takim i Arqipeshkëvit zt.Arjan Dodaj me administratën e institucionit dhe më pas në ambientet e bibliotekës së institucionit u mbajt “Mesha e Shenjtë”,kokteil simbolik me rastin e festës së Krishtlindjes. Aktiviteti u shoqëruar nga një klimë shumë e ngrohtë dhe mesazhe paqeje e begatie u shpërndanë për të gjithë të burgosurit e akomoduar në IEVPenale “Mine Peza”. Me lutjen për një lirim sa më të shpejtë të tyre u mbyll me sukses aktiviteti i realizuar për festën e Krishtlindjes.