» Miku më i mirë i të gjithëve
Postuar më: 21/03/2023

Miku më i mirë i të gjithëve

Ishte ky mesazhi që përcollën sot Luljeta dhe Selma në Ditën Botërore të Sindromës Down në Institutin e të Miturve Kavajë.
Gjithëpërfshirja dhe integrimi janë fokusi i çdo ditë në punën tonë me djemtë tanë.
Biseda ishte e ngrohtë dhe miqësore, e konsoliduar tashmë nga një sërë aktivitetesh të ndryshme që mikeshat tona zhvillojnë rregullisht me të miturit dhe të rinjtë në konflikt me ligjin.