» Mendo rozë, kujdesu për jetën.
Postuar më: 04/10/2023

Mendo rozë, kujdesu për jetën.

Në kuadër të Tetorit Rozë, muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, gratë dhe vajzat e Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve vendosën në shenjë simbolike fjongo rozë me anë të së cilës tregojmë mbështetjen tonë dhe lutemi për të gjithë ato gra që luftojnë për jetën e tyre çdo ditë kundër kancerit.