» Marrëveshja e bashkëpunimit mes Drejtorisë së Institutit të të Miturve Kavajë dhe Organizatës Shërbimi Ligjor Falas TLAS!
Postuar më: 16/06/2022

Marrëveshja e bashkëpunimit mes Drejtorisë së Institutit të të Miturve Kavajë dhe Organizatës Shërbimi Ligjor Falas TLAS!

📌U finalizua me sukses një proces i rëndësishëm përsa i takon asistimit ligjor në momente të ndryshme të rrugëtimit të tyre penal pranë IMKavajë.

📌U firmos sot marrëveshja e bashkëpunimit mes Drejtorisë së Institutit të të Miturve Kavajë dhe Organizatës Shërbimi Ligjor Falas TLAS.

📌 Marrëveshja ka si qëllim vendosjen e një bashkëpunimi të ndërsjelltë për riaftësimin e të miturve në kushte izolimi përmes asistencës ligjore.