» Inventarizimi dhe sistemimi i librave të bibliotekës në Insitutin e të Miturve Kavajë.
Postuar më: 28/06/2022

Inventarizimi dhe sistemimi i librave të bibliotekës në Insitutin e të Miturve Kavajë.

Aktivitetet edukuese  janë pjesë e pandalshme në Insitutin e të Miturve Kavajë. Aktiviteti i radhës në këte Institucion ishte inventarizimi dhe sistemimi i librave  në bibliotekë gjë e cila jo vetëm rrit dhe ndërgjegjëson ndjenjën e punës por mbi të gjitha ndikon në edukimin nëpërmjet librit.  Ky proces u realizua nga djemtë në bashkëpunim dhe me stafin e institucionit.