» Iniciativa me moton ‘’Dhuro Gjak Shpëto Jetë” me stafin Civil dhe atë të Policisë në IEVP “Jordan Misja”.
Postuar më: 12/08/2022

Iniciativa me moton ‘’Dhuro Gjak Shpëto Jetë” me stafin Civil dhe atë të Policisë në IEVP “Jordan Misja”.

Sot vijoi Iniciativa me moton ’’Dhuro Gjak Shpeto Jetë” me stafin Civil dhe atë të Policisë në IEVP “Jordan Misja”.
Kësaj nisme i’u bashkua edhe Drejtori i Policisë së Burgjeve Zt. Paulin Rajta.

Bëj dhuratën që nuk kushton asgjë. Dhuro Gjak!
#Dhuro#Gjak# Shpëto #Jetë!