» IM Kavajë mirëpriti Përfaqësues të Ambasadës Franceze
Postuar më: 30/03/2023

IM Kavajë mirëpriti Përfaqësues të Ambasadës Franceze

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve mirëpriti në ambientet e Institutit të të Miturve Kavajë delegacionin e misionit francez, përfaqësues të Ambasadës Franceze drejtuar nga Znj. Sylvie Le Blavec.
Fokusi i vizitës së tyre ishte rritja e bashkëpunimit, shkëmbimi i eksperiencave për drejtësisë ndaj të miturve referuar Kodit të Drejtësisë Penale për të Mitur dhe të Rinj.
Në fund të vizitës, miqtë vizituan ambientet e institucionit duke u njohur më nga afër me të.