» IEVP Kavajë inaguron fushën e re sportive për të miturit
Postuar më: 13/02/2020

IEVP Kavajë inaguron fushën e re sportive për të miturit

Në fushën sportive të I.M Kavajë organizohet aktiviteti me nxënësit e shkollës së mesme “Synej” në kuadër të inagurimit të fushës sportive pranë këtij institucioni . Në aktivitet u zhvilluan tematika interesante mes nxënësve të shkollës dhe të miturve të IEVP Kavajë madje u zhvillua dhe një ndeshje futbolli ku ekipi ynë doli fitues me rezultatin 5 me 3.