» Gëzuar Vitin e Ri nga Insituti i të Miturve Kavajë
Postuar më: 30/12/2023

Gëzuar Vitin e Ri nga Insituti i të Miturve Kavajë

Nga Instituti i të Miturve Kavajë, në këtë fundvit, vjen kartolina e urimeve e mbushur plot me dëshirat dhe urimet më të mira për të gjithë ju për një Vit te Ri nën afërsinë e familjes lirisë vullnetit të mirë dhe vlerave të larta.
Gëzuar nga IEVP Kavajë