» Gëzuar Vitin e Ri nga IEVP Ali Demi.
Postuar më: 30/12/2023

Gëzuar Vitin e Ri nga IEVP Ali Demi.

Ndërsa ora shkon drejt një kapitulli të ri, thelbi i shpresës le të ndriçojë rrugën tuaj, qëndrueshmëria të jetë forca juaj e heshtur dhe çdo ditë t’ju sjellë pranë një të nesërme më të ndritshme.
Gëzuar Vitin e Ri duke ju kujtuar se brenda çdo sfide qëndron potenciali për rehabilitim dhe riintegrim për gratë dhe vajzat në konflikt me ligjin të akomoduara në IEVP “Ali Demi”.