» Gëzuar festën e Sulltan Nevruzit nga Instituti i të Miturve Kavajë
Postuar më: 22/03/2023

Gëzuar festën e Sulltan Nevruzit nga Instituti i të Miturve Kavajë

Me aromë dhe shije pranvere, me organizimin e një pikniku dhe panairi ushqimor, u zhvillua i gjithë aktiviteti ynë me një gërshetim harmonie dhe bashkëpunimi nga djemtë tanë, përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, stafi i Institutit të të Miturve Kavajë. Qendrës së Parandalimit të Krimeve për të Mitur dhe të Rinj, prindër dhe të ftuar.
Sjelltë kjo ditë mbarësi, reflektim, paqe dhe qetësi shpirtërore për të gjithë.