» Festat Kombëtare të 28-29 Nëntorit pranë Institutit të të Miturve Kavajë
Postuar më: 29/11/2022

Festat Kombëtare të 28-29 Nëntorit pranë Institutit të të Miturve Kavajë

Bashkë me Drejtorinë e Kulturës së Bashkisë Kavajë, nën një atmoferë të ngrohtë dhe tepër miqësore festuam Festat Kombëtare të 28-29 Nëntorit pranë Institutit të të Miturve Kavajë me grupin e këngëve dhe valleve popullore të qytetit.

Me prezantimin e një materiali historik, nën tingujt e muzikës tonë tradicionale kaluam momente të bukura festive dhe shijuam kokteilin e mundësuar nga Shkbsh me dekorin e mrekullueshëm krijuar nga Caritas Albania!

Gëzuar Shqipëri!