» Festat e Nëntorit plot atmosferë festive në IEVP Ali Demi
Postuar më: 28/11/2023

Festat e Nëntorit plot atmosferë festive në IEVP Ali Demi

Përgatitjet për festat e Nëntorit vazhdojnë dhe në IEVP “Ali Demi” ku nëpërmjet muzikës popullore dhe patriotike të trevave shqiptare gratë dhe vajzat në konflikt me ligjin kanë kaluar një ditë të mbushur plot me emocione.
Nuk munguan dhe punimet e tyre për hartën e Shqipërisë, aredimi i ambjentit me flamujt kuq e zi, si dhe veshjet popullore ishin prezente gjatë ditës së sotme
Gjergj Fishta ka thënë: “Edhe hâna do t’a dije, edhe dielli do t’ket pa, se përqark ksaj rrokullije, si Shqypnija vend nuk ka”.