» Festa e 1 Qershorit me të miturit pranë IM Kavajë
Postuar më: 01/06/2022

Festa e 1 Qershorit me të miturit pranë IM Kavajë

📍1 Qershori do te ishte nje dite ndryshe nderveprimi dhe gezimi  ☺️per te gjithe femijet dhe djemte e Institucionit te te Mirurve Kavaje.

📍Kjo dite dhuroi per ta nje moment te prekshem lirie dhe argetimi ☺️ nen shoqerine e nje filmi humoristik prane Kinoteatrit “Aleksander Moisiu” Kavaje me bashkemoshatare te shkollave te tjera te qytetit.

Djejme tane👨‍👨‍👦‍👦, percollen gjithashtu reflektimin qe me te vertete nuk jane me femije, por nuk jane akoma te rritur ndaj kane te nevojshme vemendjen tone ne rrugetimin e tyre rehabilitues🙏.