» Falja është forma më e mire e dashurisë!
Postuar më: 03/08/2023

Falja është forma më e mire e dashurisë!

Me datë 2 Gusht, në “Ditën Ndërkombëtare të Faljes” në IEVP “Ali Demi” gratë dhe vajzat e privuara nga liria dhanë nje mesazh duke treguar se të kërkosh falje është cilësi e njerëzve të guximshëm.
Të falësh dhe të kërkosh falje nuk do të thotë të jesh dorëzuar, por që je e gatshme të mbedhësh forcën dhe të vazhdosh përpara.