» Edicioni i 13-të i forumit ndërkombëtar të sigurisë “Future Forces Forum”
Postuar më: 18/10/2018

Edicioni i 13-të i forumit ndërkombëtar të sigurisë “Future Forces Forum”

Me ftesë të Homologut të Republikës Çeke, PhDr. Petr Dohnal, Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, z, Stefan Çipa, kryeson delegacionin që merr pjesë në edicionin e 13-të të forumit ndërkombëtar të sigurisë “Future Forces Forum”!

Ky forum është një mundësi e shkëlqyer për të diskutuar lidhur me progresin e bërë nga të gjithë vendet e Bashkimit Evropian dhe NATO në fushën e sigurisë, me fokus të veçantë në zhvillimin e kapaciteteve njerëzore dhe teknologjike.