» Drejtori i Përgjithshëm Zt. Admir Abrija gjatë një interviste me Radio Televizionin Shqiptar theksoi mbylljen e burgjeve të trashëguara nga diktatura
Postuar më: 12/10/2022

Drejtori i Përgjithshëm Zt. Admir Abrija gjatë një interviste me Radio Televizionin Shqiptar theksoi mbylljen e burgjeve të trashëguara nga diktatura

Drejtori i Përgjithshëm Zt. Admir Abrija, në fjalën e tij gjatë një interviste me Radio Televizionin Shqiptar, u shpreh për punën e vazhdueshme dhe projektet në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, për të krijuar një standart më të mirë, mbështetur edhe nga organizmat ndërkombëtarë. U theksua mbyllja e burgjeve të trashëguara nga diktatura, tani më kërkohet standart tjetër për ndërtesa të tilla.

Bashkëlidhur gjeni intervistën e plotë.

https://youtu.be/O2Yj0GDUbGY