» Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Klevis Qose nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me TBU për bursa studimi dhe lehtësira financiare
Postuar më: 24/05/2024

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Klevis Qose nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me TBU për bursa studimi dhe lehtësira financiare

Një tjetër derë u hap për punonjësit e rinj në sistemin penitencia. Kolegji universitar “Tirana Business University” ka ofruar bursa studimi dhe lehtësira financiare për punonjësit e rinj në këtë sistem. Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, z. Klevis Qose së bashku me administratorin e Universitetit, z. Altin Sholla materializuan marrëveshjen e bashkëpunimit mes institucioneve. Çdo i ri që shpreh dëshirën për të punuar në DPB dhe IEVP do ju jepet edhe mundësia e studimit.