» Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Admir Abrija ka pritur sot z. Argjent Krasniqi me detyrë Drejtues i njësisë së Inteligjencës së SHKK së bashku me delegacionin nga Shërbimi Korrektues i Kosovës.
Postuar më: 22/01/2024

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Admir Abrija ka pritur sot z. Argjent Krasniqi me detyrë Drejtues i njësisë së Inteligjencës së SHKK së bashku me delegacionin nga Shërbimi Korrektues i Kosovës.

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Admir Abrija ka pritur sot z. Argjent Krasniqi me detyrë Drejtues i njësisë së Inteligjencës së SHKK së bashku me delegacionin nga Shërbimi Korrektues i Kosovës.

Gjatë tryezës së diskutimeve u fol për shkëmbimin e përvojave për strukturimin e burimeve njerezore dhe shfrytezimin e inteligjencës në Institucionet e Ekzekutimeve Penale të sistemit penitenciar, në përpjekjen e përbashkët kundër luftës së terrorizmit, radikalizimit dhe krimit të organizuar.

Në këtë takim ishte prezent dhe Këshilltari i Lartë për Kundërterrorizëm nga selia e ICITAP-it, z. Bill Sage me të cilët diskutuan për çështje të bashkëpunimit në sistemin penitenciar dhe sigurisë.

Në fund të takimit palët shprehën gatishmërinë e gjithësecilit për të vazhduar bashkëpunimin me qëllim avancimin dhe përmirësimin e sistemit të burgjeve.