» Dita Ndërkombëtare e Humanizmit
Postuar më: 21/08/2023

Dita Ndërkombëtare e Humanizmit

Një moment reflektimi dhe një mesazh i veçantë nga të miturit e Institutit tonë gjatë vizitës në strehën e grave të braktisura “Yjet dhe Hëna”, në Ditën Ndërkombëtare të Humanizmit
Empatia e djemve, mesazhet inkurajuese dhe dhuratat e përgatitura me dashuri nga gjyshet përcollën grimca lumturie dhe ndezën dritën e shpresës te gratë e qendrës
Gjeste të vogla, por që përcjellin mesazhe të forta. Djemtë na rikujtuan se humanizmi dhe shpresa janë fuqia që na shtyn përpara dhe se së bashku mund të ndërtojmë një Shqipëri më të mire.