» “Ditë e hapur” në IEVP Berat
Postuar më: 26/09/2022

“Ditë e hapur” në IEVP Berat

Në ambjentet e jashtme të IEVP Berat në bashkëpunim me SHKBSH (Shoqata Kristiane e të Burgosurve në Shqipëri), u zhvillua një aktivitet ndryshe me të burgosurit që nuk paraqesin rrezikshmëri.
📌Të burgosurit kaluan çaste të ngrohta me fëmijët dhe familjaret e tyre, duke vlerësuar ndikimin që ka në gjendjen e tyre emocionale .
📌 Në përfundim të takimit, u ndanë çanta me artikuj shkollorë për ti bërë fëmijët e lumtur.