» Dita e verës në Institucionion e të Miturve Kavajë
Postuar më: 14/03/2023

Dita e verës në Institucionion e të Miturve Kavajë

Dita e verës në Institutin e të Miturve Kavajë përcolli emocione dhe energji pozitive për djemtë e institucionit dhe stafin tonë.
Me realizimin e veroreve, plisave si simbole të ditës së verës kaluam çaste të veçanta si dhe konsumuam ëmbëlsirën tradicionale të ballokumes.