» Dita e Tolerancës në Institutin e të Miturve Kavajë.
Postuar më: 17/11/2023

Dita e Tolerancës në Institutin e të Miturve Kavajë.

Djemtë e Institutit të të Miturve Kavajë në Ditën e Tolerancës kanë përcjellë mesazhe të rëndësishme mbi komunikimin dhe sjelljen tolerante që duhet të tregojnë me njëri-tjetrin si brenda Institucionit por edhe në momentin kur ata të largohen dhe fillojnë një jetë të re.