» Dita e kulturës dhe historisë së qytetit ” me të miturit e IEVP Kavajë
Postuar më: 13/02/2020

Dita e kulturës dhe historisë së qytetit ” me të miturit e IEVP Kavajë

Në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës “ Kavajon” dhe Gjimnazin e “ Synej” , IEVP Kavajë organizon një aktivitet me temë , “Dita e kulturës dhe historisë së qytetit të Kavajës”

Në takim morën pjesë historianë poetë një grup artistik, etnografik si dhe nxënës të gjimnazit Ky aktivitet u ndoq me shumë interes nga të pranishmit. U ndanë dhe certifikata të kurseve profesionale për të miturit.