» Dita Botërore Kundër Duhanit
Postuar më: 31/05/2023

Dita Botërore Kundër Duhanit

Sot në Ditën Botërore Kundër Duhanit Sektori i Çështjeve Sociale pranë Institutit të të Miturve Kavajë realizoi një aktivitet informues, ndërgjegjësues dhe sensibilizues kundër përdorimit të duhanit dhe dëmet që ai sjell në organizëm. Përdorimi i duhanit është i dëmshëm për çdo moshë!
Të rinjtë treguan interes për informacionin e përcjellë.