» Dita Botërore e Mjedisit
Postuar më: 05/06/2023

Dita Botërore e Mjedisit

Në Ditën Botërore të Mjedisit djemtë e Institutit të të Miturve Kavajë u angazhuan për të përcjellë mesazhin e kujdesit ndaj ambientit, bimëve dhe pemëve në institucion.
Të ruajmë dhe të kujdesemi për mjedisin është detyrë e secilit prej nesh për të patur një jetë sa më të shëndetshme. Të gjithë së bashku të kontribuojmë për një mjedis sa më të pastër!