» Dhurojmë një libër, dhurojmë një çast lirie
Postuar më: 08/08/2023

Dhurojmë një libër, dhurojmë një çast lirie

Stafi dhe Kabineti i Ministrisë së Drejtësisë, së bashku me Zv. Ministren znj. Adea Pirdeni, i janë përgjigjur nismës së IEVP “Ali Demi” për dhurimin e librave për vajzat dhe gratë në konflikt me ligjin.
Kjo fushatë është një tregues i qartë i përkujdesjes, përkushtimit dhe frymës bashkëpunuese që karakterizon skuadrën tonë në Ministrinë e Drejtësisë
Nga sot deri në fund të gushtit, në hyrje të Ministrisë së Drejtësisë, do të gjeni një stendë ku mund të dhuroni librat tuaj
Dhurojmë një libër, dhurojmë një çast lirie.