» Dhurojmë një libër, dhurojmë një çast lirie
Postuar më: 10/08/2023

Dhurojmë një libër, dhurojmë një çast lirie

Përfaqësues të Universitetit “Barleti” kanë trokitur sot në IEVP “Ali Demi” për t’iu bashkuar nismës “Dhuro një libër për një çast lirie”
Falenderime dhe mirënjohje shprehim për Universiteti Barleti të cilët nëpërmjet Bibliotekës së tyre dhuruan libra për të gjitha gratë dhe vajzat në kushtet e privimit nga liria
Dhurojmë një libër, dhurojmë një çast lirie!