» “Dhuro nje libër për një çast lirie’’
Postuar më: 31/07/2023

“Dhuro nje libër për një çast lirie’’

Miku im më i mirë është ai që më dhuron një libër të cilin nuk e kam lexuar.
Duke e nisur me këtë shprehje të A.Lincoln, stafi i IEVP “Ali Demi” startoi sot nismën e dhurimit të librave me qëllim pasurimin e bibliotekës së grave dhe vajzave në konflikt me ligjin
Kjo nismë do të zgjerohet shume shpejt edhe në Institucione të tjera, të cilat do ti bashkohen nismës “Dhuro nje libër për një çast lirie’’.