» Çdo pune mund t’i korrim frytet e saj
Postuar më: 26/07/2023

Çdo pune mund t’i korrim frytet e saj

Çdo pune mund t’i korrim frytet e saj.
Kultivimi i ndjenjës dhe dëshirës për punën zgjon tek djemtë tanë, dashurinë për tokën kujdesin ndaj saj edhe në këto ditë të nxehta vere, duke kultivuar produkte bio në bahçen e institucionit tonë
Djemtë e IEVP Kavajë nëpërmjet punës tonë edukuese dhe rehabilituese kanë kuptuar se puna e ndershme, e pastër dhe me dinjitet vlen shumë e më shumë.
Frytet e saj na bënë sot, më të lumtur, më të plotësuar që produktet e vjela me bollëk të na mbushin syrin, shpirtin dhe tryezat.