» Bëhu dhe ti mik i natyrës!
Postuar më: 28/07/2023

Bëhu dhe ti mik i natyrës!

Mjedisi që na rrethon luan një rol tē rendësishëm për një jetesë të shëndetshme.
Sot në kuadër të Ditës Botërore të Ruajtjes së Mjedisit djemtë e IEVP Kavajë dhe stafi i tij u bënë nismëtarë të një aktiviteti sensibilizues dhe ndërgjegjësues duke kontribuar jo vetëm në pastrimin e ambienteve përreth institucionit, por edhe në hapësirat e gjelbërta publike të parkut të qytetit.
Ky aktivitet shërbeu në ndërgjegjësimin e qytetarëve, të cilët përgëzuan djemtë tanë dhe u benë pjesē e nismës tonë për një mjedis më të pastër.
Ne e kemi në dorë të ardhmen e tokës tonë.